Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani
... ko kuhanje in pomivanje postane užitek
27

Prodajni program

Hladilniki

Trgovski centri in v njih velike živilske trgovine z zelo razširjeno ponudbo prehrambenih izdelkov so v zadnjem desetletju spremenile naš način življenja tako, da opravljamo večje nakupe le enkrat tedensko in zato ne zavijemo več v majhno živilsko trgovino na poti domov po osnovna živila za današnje kosilo. Torej shranjevanje živil na način, da ohranjajo svojo kakovost cel teden ali več je pri današnjem tempu življenja še kako pomembno. Inovacije na področju hladilnih aparatov izpolnjujejo najvišje zahteve in nudijo največje udobje upravljanja. 

V hladilnem delu aparatov so naredili mesto za predal imenovan NULTA CONA, v katerem je temperatura le malo nad zmrzaljo oz 0°C in le ta zelo kakovostno podaljša trajnost svežih živil tudi do 5 x so pokazale zadnje raziskave. Predal je primeren za shranjevanje sadja in zelenjave, rib, svežega mesa, salam, sira in ostalih mlečnih izdelkov. NULTA CONA je torej odlično nadomestilo zamrzovalnega dela, ker živila ohranjajo svežino hkrati pa se v njih ohranijo vitamini in minerali.

Nekateri modeli hladilnih aparatov so opremljeni z novim sistemom za kroženje zraka, ki izboljša in podaljša rok shranjevanja živil. Sistem zagotavlja enakomerno temperaturo v vseh delih hladilnika. Prav tako se temperatura hitreje stabilizira po odprtju vrat hladilnika.

Funkcija za hitro hlajenje je zelo dobrodošla po velikem nakupu, ko napolnimo hladilnik s svežimi, še neohlajenimi živili. Temperatura se spusti na 2°C, da se vsebina hitro ohladi in se samodejno izklopi po 6 urah.

Elektronsko upravljanje hladilnika je veliko bolj prijazno do uporabnika kot nastavljanje temperature v notranjosti aparata. Hkrati so nastavitve bolj natančne in enostavnejše za nadziranje.

Novejši hladilni aparati so prijazni tudi do varstva okolja in varčno rabo virov z energetskimi razredi A, A + in celo še varčnejšimi. Zato je hladilne aparate starejše od 10 let je smiselno zamenjati, saj porabijo za tretjino več elektrike kot varčnejši nasledniki.

 

 

Vgradni hladilniki

35 izdelkov
Ogled izdelkov

Prostostoječi hladilniki

94 izdelkov
Ogled izdelkov

Vinske vitrine

Ni izdelkov
Ogled izdelkov

Po višini

123 izdelkov
Ogled izdelkov

Dodatna oprema

1 izdelek
Ogled izdelkov
Akcije Novosti Odprodaja
%
Popusti

NOVO

Najširši izbor modelov in barv kuhinj

Inovativne rešitve - predali v podnožju za 100 % izkoristek

Najkakovostnejši materiali

Dolga življenska doba

3D izris