Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani
... ko kuhanje in pomivanje postane užitek
27

Prodajni program

Hotelski program

Jez d.o.o. je že od leta 1997 zastopnik za blagovno znamko Indel B. Na področju hotelskega programa slovenskemu trgu nudimo minibar hladilnike, hotelske sefe in hotelske sušilnike las, oziroma fene.

Na področju mini barov je Indel B prekinil mit, da mini bar ne more biti kompresorski. V ta name so razvili poseben hranilnik hlada in  elektroniko, ki vklapalja hladilnik po predhodno nastavljenem programu. Delovanje je omejeno na čas, ko običajno gosta v sobi ni oziroma je minimalna verjetnost, da bi ga hladilnik v času počitka, motil. Seveda pa je tovrstnemu razmišljanju botrovalo dejstvo, da je absorbcijski način bistveno prepotraten glede na današnje tehnološke možnost drugih agregatov. Tako so dosegli, da novi mini bar prabi kar PETKRAT manj energije kot klasični absorbcijski mini mar. Pomembno je, da vemo, da uporabnik s tem hladilnikom privarčuje kat 210 kWh/leto v primerjavi s klasičnim absorbciskim mini bar-om.

 

 

Vsi navedeni izdelki so namenjeni profesionalni rabi.

 

 

Izbirajte med minibari, sušilci las in sefi:

Minibari

13 izdelkov
Ogled izdelkov

Hotelski sefi

6 izdelkov
Ogled izdelkov

Sušilci za lase

2 izdelka
Ogled izdelkov
Akcije Novosti Odprodaja
%
Popusti

NOVO

Najširši izbor modelov in barv kuhinj

Inovativne rešitve - predali v podnožju za 100 % izkoristek

Najkakovostnejši materiali

Dolga življenska doba

3D izris