Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani
... ko kuhanje in pomivanje postane užitek
27

Prodajni program

Kuhanje in pečenje

Radi kuhate, ustvarjete nove in zanimive jedi? Kuhanje doma je lahko pravi užitek in sprostitev. Presenetite svoje goste v svoji kuhinji. Ker pa smo danes omejeni s časom, si želimo, da bi bilo kosilo pripravljeno čim hitreje. Za to je idealna rešitev indukcijska plošča. Indukcijska kuhalna plošča segreje hrano v posodi hitreje kot klasična električna plošča ali plin, pri tem pa porabi bistveno manj energije. Pri indukcijski kuhalni plošči je poraba električne energije optimalna, saj se toplota sprošča le na delu plošče, kjer se nahaja posoda. Kuhalno polje indukcijske plošče pa tudi samo preneha delovati, ko z njene površine odstranimo posodo. Moč se v trenutku zmanjša na stopnjo pripravljenosti, kar predstavlja le minimalno porabo električne energije.
Poleg prihranka časa pri pripravi hrane pa prihranimo tudi čas pri čiščenju. Ker kuhalna plošča ni segreta, se ob morebitnem razlitju ne bo nič zažgalo na posodo ali ploščo, razlito vsebino boste enostavno pobrisali s kuhinjsko krpo, česar se bodo najbolj veselile številne gospodinje. Kuhalna polja se med kuhanjem zalo malo segrevajo, zato lahko med posodo in kuhališče vstavimo papir ali celo kuhinjsko krpo.

Prav gotovo poznate tisti občutek, ko iz kuhinje prihajajo omamni vonji pečenja iz pečic. Naj bo to pečenka ali potica, ga ni junaka, ki se mu ne bi pocedile sline. Katero pečico izbrati, je odvisno predvsem od tega, kaj in kolikokrat pečemo v pečici. Če prisegate na zdravo hrano, vam ponujamo kombinirano parno pečico. Jedi so zdrave, naravnih barv in okusov. Kuhanje v pari je način, ki naredi vtis tudi na ljudi z najbolj kritičnim okusom. Skuhajte cel obrok, od predjedi do sladice, sočasno v isti pečici. Pri tej kombinirani parni pečici se vonjave ne morejo prenašati med jedmi. Kombinirana parna pečica vam omogoča kuhanje, pečenje in kombinacijo kuhanja in pečenja. 

Seveda pa pečenju in obedovanju sledi tudi manj razpoloženjski del, ki sliši na ime čiščenje. Proizvajalci ponujajo izvedbe z različnimi načini samočiščenja in enostavnega ročnega čiščenja. Ena izmed možnih opcij je pečica prevlečena s katalitičnimi oblogami. Take obloge so grobe na dotik in hitro prepoznavne. Maščobni delci, ki padejo na tako oblogo se v njo vpijejo in izginejo iz zgornjega sloja. Zaenkrat imajo samo redki modeli pečic vgrajeno pirolitično čiščenje, ki je edino učinkovito samočiščenje v pečicah. Pri pirolitičnem čiščenju, se notranjost segreje do 500 °C, maščoba v notranjosti pa enostavno zgori, zaradi česar nam pečice ni potrebno čistiti.

Kuhalne plošče

145 izdelkov
Ogled izdelkov

Pečice

91 izdelkov
Ogled izdelkov

Kuhinjski vgradni seti

1 izdelek
Ogled izdelkov

Teppan yaki

Ni izdelkov
Ogled izdelkov

Štedilniki

28 izdelkov
Ogled izdelkov

Kavni aparati - vgradni

1 izdelek
Ogled izdelkov
Akcije Novosti Odprodaja
%
Popusti

NOVO

Najširši izbor modelov in barv kuhinj

Inovativne rešitve - predali v podnožju za 100 % izkoristek

Najkakovostnejši materiali

Dolga življenska doba

3D izris