Kdo smo?

Podjetje Jez d.o.o. je bilo na slovenskem tržišču ustanovljeno leta 1991, kot trgovina z mešanim blagom. Leta 1993 smo se specializirali za prodajo bele tehnike priznanih svetovnih proizvajalcev, v naslednjih letih pa smo dobili uradno zastopstvo za Slovenijo italijanske blagovne znamke Best, Foster, Indel B, ter nemško blagovno znamko Schock.

Podjetje je ves čas svojega obstoja dosegalo rast prodaje, zato smo podjetje leta 2002 preselili v industrijsko cono Stegne, kjer smo odprli tudi nov prodajni salon pod novo blagovno znamko Expert bela tehnika. Svojo ponudbo bele tehnike smo še dodatno razširili in specializirali. Leta 2002 smo odprli podružnico na Brezovici, ter leta 2008 franšizo v Škofji Loki, leta 2010 pa franšizo v Slovenj Gradcu.

V naših salonih vam lahko ponudimo in prestavimo aparate blagovnih znamk katere zastopamo v Sloveniji:

  • Nape italijanskega proizvajalca Best , član skupine Nortek Inc. USA
  • Korita, armature, plošče in pečice italijanskega proizvajalca Foster
  • Granitna pomivalna korita in kuhinjske armature nemškega proizvajalca Schock
  • Minibare, sefe in sušilce las italijanskega proizvajalca Indel B
  • Kuhalne plošče blagovne znamke COOK, ki je blagovna znamka podjetja Jez d.o.o.

 

Ter druge:

Electrolux, AEG, Zannusi, Bosch, Siemens, Miele, Liebherr, Blomberg, Brandt, Candy, Hoover, Beko, Faber, Nardi, Gorenje, itd.

Zgodovina

Kako se je začelo...

...zgodba podjetja Jez d.o.o. se je začela z željo po samostojnem delu, izobraževanju in vodenju. Ob vsakodnevnem pogledu na reko Soro v bližini doma so se misli začele prebujati. Na dan so prišle prve trezne odločitve. Ideja o imenu podjetja je bila kmalu rešena - Jez, ker se je reka Sora ne enem delu prelivala čez betonski jez. Naslednja naloga je bila ustanovitev podjetja v letu 1991 in nato v garaži stanovanjske hiše odprtje trgovine z mešanim blagom. Na policah naše trgovine velike 50m2, se je našlo vse od šolskih zvezkov, vijakov, čistil, izdelkov za osebno higieno, kosilnic, orodja, bele tehnike, itd...

Leta 1993 smo se specializirali za prodajo bele tehnike priznanih svetovnih proizvajalcev. Ekipa se je širila, prodaja večala, prostorska stiska je bila prevelika in kmalu je bil čas za razmislek o večjih poslovnih prostorih. Leta 2001 se je podjetje Jez d.o.o. preselilo v Stegne, kjer posluje še zdaj. Pred nekaj leti smo odprli tudi podružnico maloprodaje na Brezovici, v letu 2009 pa tudi v Škofji Loki.

Ker se je poslovanje tako razširilo, se je za veleprodajo obdržalo ime Jez d.o.o., maloprodajne poslovalnice pa se predstavljajo pod novo blagovno znamko Expert bela tehnika. Kot veleprodaja in maloprodaja podjetje ponuja aparate vseh svetovno priznanih proizvajalcev, ter aparate blagovnih znamk, za katere je podjetje Jez d.o.o. uradni zastopnik za Slovenijo in sicer: Nape italijanskega proizvajalca Best, korita, armature, plošče in pečice italijanskega proizvajalca Foster, granitna korita nemškega proizvajalca Schock, ter minibare italijanskega proizvajalca Indel B.

Spletna stran je v izdelavi in nekatere funkcije še ne delujejo pravilno. Hvala za razumevanje!