Blagovne znamke

 Ko Kuhanje in Pomivanje Postaneta Užitek ...

S ponudbo blagovnih znamk, katere zastopamo v Sloveniji poskrbimo – kot pravimo s svojim sloganom – da Kuhanje In Pomivanje Postaneta Užitek. Ta slogan je nastal z mislijo, da bi svojim strankam lahko ponudili aparate, ki bodo funkcionalno in estetsko ustrezali potrebam največjih kuharskih navdušencev. Na podlagi izkušenj smo izbrali aparate, ki so drugačni, bolj drzni, nudijo več uporabnosti, atraktiven design in visoko kakovost.

Ali veste, da obstaja drzna oblika samo za Vas? Spoznajte FOSTER ... pozitivno boste presenečeni ...

FOSTER je vrhunska italijanska blagovna znamka, pri kateri lahko izberete prav vse aparate za Vašo kuhinjo. Kolekcije celotnih linij kuhinjo naredijo bolj enotno povezano in skladno, ker se aparati med seboj estetsko dopolnjujejo. Drzne oblike aparatov so nastale s pridihom dobrega italijanskega oblikovalskega okusa in designa. Med njimi je tudi priznani italijanski oblikovalec ALESSI. Hkrati pa so aparati zelo naklonjeni tudi kuharskim mojstrom, kar dokazujejo s široko ponudbo plinskih kuhalnih plošč, ki navdušujejo tiste, ki trdijo, da je hrana skuhana na plinu bolj okusna in drugačnega vonja. Lahko pa izberete tudi indukcijsko kuhalno ploščo ali pa si jo sestavite „po meri“ s sestavljanjem več domino plošč, ki so na voljo kot indukcija, vok, plin, grill in teppanyaki. Za vse tiste, ki radi veliko pečete, so poleg klasičnih pečic v ponudbi tudi pečice širine 90 cm. Pomivalna korita iz trdnega nerjavnega jekla, si lahko izberete v treh teksturah, pri vsakemu pomivalnem koritu pa lahko dokupite tudi ustrezen dodatek, kot je npr. rezalna deska, mrežasta košara, cedilo in kuhinjska armatura.

več: www.foster.si

Če vas navdihuje lepota naravnega kamna, trajnost in popolna higiena, je granitno korito SCHOCK prava izbira za vas ...

Granitna korita je pred več kot 30. leti razvilo in patentiralo nemško podjetje SCHOCK. Že davno so s svojimi proizvodi dosegli premijsko stopnjo kvalitete. Material so razvili z željo po združitvi moderne kuhinje z enostavnostjo vsakdanje uporabe. Več kot 75 % granitnih korit je narejenih po metodi, ki so jo izumili pri Schock-u, kar pomeni 1,5 mio korit na leto. Od takrat nenehno nadgrajujejo materiale in znanje. Danes imajo pantentiranih že preko 90 inovacij.
80 % materiala za izdelavo granitnega korita je kremenjak, ki je najtrši sestavni del granita. Material je odporen na praske in je nezahteven za vzdrževanje. Njegova posebna antibakterijska zaščita pa preprečuje nastanek bakterij do 95 % in omogoča čistejšo in varnejšo uporabo. Pri SCHOCK-ovi kolekciji dobite nekaj več, ker so oblike in barve premišljene. Korito in armatura sta v 100 % barvni in materialni harmoniji. Brez razlik in nepravilnosti - samo sožitje.

več: www.schock.si

Za vsakega se nekaj najde ... zato se pustite razvajati z napo BEST ...

Nape BEST že od leta 1966 razvajajo uporabnike s svojo visoko kakovostjo. Tudi oni so „žrtev“ italijanskega designa, ki jemlje dih. Imajo pestro ponudbo, različne barve in materiale, kombinacije nerjavnega jekla in stekla, za kar so zaslužni oblikovalci Porsche Design-a in Alfren Hendrickx, ki so jim v ponos, saj so poželi veliko Reddot nagrad. Njihov slogan je "zadovoljna stranka", zato so v ponudbi na voljo nape različnih oblik in tipov glede na namen uporabe.

več: www.best-nape.si

Da bodo vaše počitnice lepše in udobnejše ...

Indel B je proizvajalec aparatov za hotelski program, kot so minibari, sušilci za lase, ter sefi.

Poleg zgoraj naštetih blagovnih znamk tržimo tudi naslednje:

Electrolux, Aeg, Zannusi, Bosch, Siemens, Miele, Liebherr, Blanco, Alveus, Blomberg, Brandt, Candy, Hoover, Beko, Etis, Elica, Faber, Nardi, Gorenje, ter druge.

Izdelki so na voljo v maloprodajnih salonih Expert Bela Tehnika podjetja Jez d.o.o., ki se nahajajo na 4 lokacijah po Sloveniji. Artikle imajo v ponudbi tudi mnogi drugi ponudnikih bele tehnike in večje trgovine, ki jih najdete na tem naslovu: www.jez.si/prodajna-mreza

Z veseljem Vam bomo predstavili kuhinjske aparate, ki preprosto navdušujejo mnoge stranke s svojimi oblikami, kakovostjo in funkcionalnostjo. Preverite tudi Vi in videli boste, da bodo kmalu kuhali in pomivali tudi tisti, ki prej v kuhinjo sploh niso stopili ...

 

Spletna stran je v izdelavi in nekatere funkcije še ne delujejo pravilno. Hvala za razumevanje!