Miele Triflex HX2 - nov najmočnejši sesalnik 3v1


13. marec 2023

Novi akumulatorski sesalnik Triflex HX2
Inteligenten, fleksibilen in poln moči. Z najmočnejšim sesalnikom znamke Miele dosežete prah tudi v najbolj oddaljenih kotičkih.
Z inovativnim dizajnom 3 v 1 in veliko sesalno močjo je sesanje zdaj otročje lahko.

Izjemna moč
Doživite močno učinkovitost čiščenja, ki jo nudi Triflex HX2. Novi motor Digital Efficiency proizvaja 60  % več sesalne moči kot sesalnik prejšnje generacije.
V kombinaciji z električno krtačo in zmogljivo tehnologijo Vortex je Triflex HX2 močnejši kot naši sesalniki s priključnim kablom. 

Edinstvena fleksibilnost
Patentirani Mielejev dizajn 3 v 13 se vedno prilagodi vašim potrebam pri čiščenju in tako omogoča, da odstranite ves prah in umazanijo.
Udobno lahko izberete enega izmed treh načinov in tako z lahkoto dosežete vsa območja svojega doma.

Za vse talne obloge
S posebej široko električno krtačo našega novega akumulatorskega sesalnika lahko veliko površino očistite v kar najkrajšem času.
Inteligentna elektronika omogoča, da krtača samodejno prepozna vrsto talne obloge in ji optimalno prilagodi hitrost vrtenja in sesalno moč.

 

Zadihajte
Uživajte v 99,999-odstotni učinkovitosti filtriranja. Filter HEPA Lifetime zadrži tudi najmanjše delce prahu.
Obenem iz zraka odstrani alergene in viruse ter tako prispeva k higieni zraka v bivalnem okolju.

 Dolgo trajanje akumulatorja
Z zamenljivim litij-ionskim akumulatorjem VARTA lahko brez dodatnega polnjenja sesate do 60 minut. Če potrebujete več časa:
Triflex HX2 Pro je opremljen z dodatnim akumulatorjem in polnilno enoto, da lahko čas delovanja sesalnika podvojite na do 120 minut.