Indukcijsko kuhanje z blagovno znamko Foster


12. december 2021

V hladnih mesecih, ko se radi zadržujemo doma na toplem, kjer prija vonj po okusni domači kuhinji. Kadar zadiši po kolačih in čaju ... In to se lahko zgodi samo takrat, ko imate gospodinjske aparate, ki Vam to omogočajo.

Pri podjetju Jez, d.o.o. se že 25 let ukvarjamo s specializirano prodajo gospodinjskih aparatov priznanih blagovnih znamk. Za nekatere smo tudi uradni zastopniki za Slovenijo. S svojimi izbranimi blagovnimi znamkami poskrbimo, da kuhanje in pomivanje postaneta užitek.

In zakaj smo o tem tako prepričani? Zato, ker naše podjetje temelji na tem, da bi svojim strankam lahko ponudili aparate, ki bodo funkcionalno in estetsko ustrezali potrebam največjih kuharskih navdušencev. Na podlagi izkušenj smo izbrali aparate, ki so drugačni, ter ponujajo več uporabnosti, atraktiven dizajn in visoko kakovost. 

Foster

Tokrat vam bomo predstavili vrhunsko italijansko blagovno znamko FOSTER, pri kateri lahko izberete prav vse aparate za svojo kuhinjo. Kolekcije celotnih linij kuhinjo naredijo bolj enotno povezano in skladno, ker se aparati med seboj estetsko dopolnjujejo. Drzne oblike aparatov so nastale s pridihom dobrega italijanskega oblikovalskega okusa in dizajna.

Ali veste, da obstaja drzna oblika samo za Vas? Preverite ... FOSTER ... pozitivno boste presenečeni.

Aparati blagovne znamke FOSTER so zelo naklonjeni kuharskim mojstrom, kar dokazujejo s široko ponudbo, ki jo nenehno dopolnjujejo z novostmi. Tokrat so se posvetili inovativni tehnologiji, ter nas presenetili z novo indukcijsko kuhalno ploščo FOSTER S4000 INDUCTION 7334 240.

Njene prednosti so energijska učinkovitost, varnost, hitrost in izredno natančno upravljanje na dotik. Udobnost pa je njeno preprosto čiščenje.

Indukcijsko kuhanje je način segrevanja, ki temelji na moči elektromagnetnega polja, ta pa se ustvarja med kuhalnim mestom in posodo na njem. Segrevanje nastaja le tam, kjer kuhalna plošča zazna posodo, torej toplota ne uhaja kot npr. pri plinu. Površina okoli posode tako ostaja hladna, kar omogoča tudi lažje čiščenje ob morebitnem kipenju. Prepričani ste lahko tudi o varnosti, saj če na kuhalnem mestu ni posode, sploh ne pride do segrevanja.

Ta inovativna tehnologija za kuhanje je dejansko nadgradnja plinskih gorilnikov in udobja električnih plošč. Priprava jedi je hitrejša, ker se dno posode začne segrevati takoj ob vklopu, tako da ni faze predhodnega segrevanja kuhalnega mesta, po končanem kuhanju pa ni preostale toplote. Izkoristek energije je torej 90 %, medtem ko se pri drugih ploščah približno polovico energije (40-60 %) razprši v okolje.

Ste se kdaj vprašali, zakaj bi plačevali 2x več?

Približna učinkovitosti različnih kuhalnih plošč:
- Indukcija: 90 %
- Halogenska plošča: 58 %
- Električna plošča: 47 %
- Plin: 40 %

Odlične gurmanske rezultate boste dosegli s kombinacijo indukcijske kuhalne plošče FOSTER S4000 INDUCTION 7334 240 in potopne kuhinjske nape FOSTER 2451, s katero sta idealen par.

Omenjena artikla lahko najdete na www.FOSTER.si ali nas obiščete katerem izmed naših salonov!